DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

25-12-202325-12-202325-12-2023Projemiz tüm hızıyla devam etmektedir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.Proje kapsamında okulumuzda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması, buna bağlı olarak dili iyi kullanması ve düşünce dünyasını geliştirmesi amaçlanmıştır.
Bu kapsamda veli bilgilendirme toplantısı yapılarak ailelere projenin amaçları anlatılmıştır. Hazırlanan bilgilendirme broşürü velilere dağıtılmıştır.
Veliler ve çocuklar ile birlikte etkileşimli kitap okuma çalışması yapılıp okunan kitap ile ilgili etkinlikler gerçekleştirildi.

Etiketler :proje,